Lucrarile de demolare au inceput la sfarsitul lunii martie si vor fi finalizate la inceputul lunii August, toate cladirile din incinta Electroaparataj fiind demolate mecanic. Pentru demolarea fostei fabrici de produse electrice si electronice Electroaparataj se foloseste toata gama de excavatoare, de la IHI 17 de mici dimensiuni, folosit pentru demolarea zidariei interioare, pana la excavatorul de mari dimensiuni Liebherr R 954.

Cantitatea totala ce trebuie demolata este de 40 000 mc.

2 Comments

Go to Comment Form »
 1.   Cojocariu Gabriel said:

  26 iulie, 2010 @ 22:27

  astazi 26 iulie , incepand de la ora 20:00 si chiar si la ora la care va scriu 22.25 in incinta santierului de demolare de la Electroaparataj cineva se joaca cu un excavator.Spun ca se joaca deoarece se vede ca nu lucreaza invartind excavatorul in jurul axei fara a efectua nici o manevra .Un alt element care face sa se observe ca nu lucreaza ci se joaca este faptul ca incearca din mai multe miscari sa incarce cupa excavatorului dar nici o data pana acum nu a reusit sa o incarce nici macar un sfert.Pe langa toate aceste aspecte face o galagie ingrozitoare datorita faptului ca se pare ca zmuceste comenzile utilajulul.
  Am impresia ca cel care manevreaza acum excavatorul ori este sub influenta bauturilor alcoolice ori este vreun neavizat care profita de faptul ca operatorul de fapt al utilajului a uitat cheile in contact.

  In cazul in care v-a continua sa produca galagie la aceasta ora voi sesiza aspectul de mai sus la 112.
  Sper sa luati masuri in urma acestei reclamatii.In caz de alte nelamuriri va rog sa ma contactati pe email.
  Astept in scris raspunsul acestui email cat mai curand posibil
  Cu stima
  Gabriel Cojocariu

 2.   admin said:

  27 iulie, 2010 @ 14:50

  Dorim sa va multumim pentru sesizarea facuta pe site-ul nostru.
  Excavatoristul respectiv precum si utilajul nu ne apartin, sunt ale altei firme care lucreaza pe santierul respectiv alaturi de Apolodor, si cu care am luat legatura pentru rezolvarea problemei.


Scrieti un comentariu